Személyes coaching

„Változás nem akkor jön létre, amikor valaki valamilyenné válni akar, hanem akkor, amikor azzá válik, ami.”
Arnold Beisser

Mit teremtenél, ha végre Önmagad lehetnél?

Mi az a hitrendszer, melyet el kell engedned ahhoz, hogy felszabadult életet élj?

Mi akadályoz meg jelenleg abban, hogy igent mondj Önmagadra és a lehetőségeidre?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. A döntés és a választás a te kezedben van, légy bátor, és vedd kezedbe az életedet!

A konzultációs munkában legfontosabb a bizalom és az együttérzés. Nehéz a legbensőbb témákról beszélni, és ezzel nem vagy egyedül. Ilyenkor szükség van egy társra, aki kísér, bátorít és melletted van. Akár fizikai tünetekkel vagy lelki gondokkal küzdesz, mindig emlékezz arra, aki vagy és akivé válni szeretnél.

Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! Minden megkeresésre válaszolok e-mailben vagy telefonon.

Témák melyekkel tudunk dolgozni:

  • önbizalom, önbecsülés
  • elengedés, elfogadás
  • ismétlődő negatív mintákból való kilépés
  • konfliktuskezelés
  • párkapcsolati problémák
  • szorongás, félelmek
  • kommunikációs problémák
  • változáskezelés, döntési helyzetek
  • a fejlődési irány meghatározása és új célok kitűzése
  • karaktered által meghatározott negatív minták, rejtetett motivációk, félelmek tudatosítása és túlhaladása

Az 50 perces személyes konzultáció az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a saját életeddel, céljaiddal és problémáiddal foglalkozz. Segítek neked a változásban és változtatásban. Számos módszerrel dolgozom, személyre szabottan, témától és céltól függően.

Mit mondanak mások

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem járni Andreához személyes konzultációra..és azóta egyre több jó döntést hozok! Visszagondolva az első találkozásokra : óriási változáson mentem keresztül, nagy fordulatot vett az életem és ennek a folyamatnak még most sincs vége… Köszönhetően Andreának, aki óriási empátiával, odafigyeléssel, érzékenységgel, szeretettel, elfogadással fordult minden alkalommal felém, megteremtve azt a bizalmi, támogató légkört, amelyben félelem nélkül megnyílhattam előtte és így tudtunk hatalmas mélységekbe és magasságokba jutni.. Fantasztikus gyakorlatokkal, feladatokkal, beszélgetésekkel segített, hogy merjem, lépjem, tegyem… Ezúton is köszönöm Andreának… és mindenkinek jó szívvel ajánlom! ”

Eleinte egyéb okokból és célokkal fordultam a kineziológiához és Andreához. Rendkívül hálás vagyok viszont, hogy nem hagyta, hogy letérjek az útról. Az elfojtott múlt érzései kihatnak a jelenemre? Ezt határozottan elutasítottam pár évvel ezelőtt. Rácsodálkoztam, meglepődtem, és felismertem, hogy mindez ÉN vagyok. A döntéseimért csak én vagyok a felelős, nem a körülmények. Nem felmentést kaptam, hanem elfogadást és új szemüveget. Az a cél lebegett előttem, hogy ha ezáltal teljesebb vagyok, és ha én jól vagyok, ez az érzés a gyermekemmel, családommal, testvéremmel és a környezetemmel való kapcsolatomra is hatással van.

Nagy utat jártam be. Sokat tanultam, tapasztaltam, megértettem és elfogadtam. De a legfontosabb, amit kaptam, hogy nem fáj már felidézni egy múltbéli emléket és boldogan tekinthetek a jelen pillanataira és egy teljesebb jövő felé. Köszönöm!

“Életem első kineziológiai oldásán Andreánál voltam. Egyrészt megtetszett a módszer, másrészt segítségével egy csomó felderítettelen problémámra ráláttam és megoldást találtunk. Szakmailag nagyon felkészült, emberileg pedig empatikus, segítőkész és támogató. Több éves szoros együttműködés lett a végeredmény. Rengeteg támpontot, kézzelfogható segítséget adott a felszín alatti problémák rálátásához és megoldásához. Hálás szívvel gondolok rá, sokat köszönhetek Neki az életem minden területén. Jó szívvel ajánlom Őt Mindenkinek! ”

“Andrea will catch you when you fall, even in the virtual/digital world as our sessions took place via Skype over a year and sea as I live in the UK. I am grateful for Andrea’s commitment and support, also for her guidance in between the sessions.”

Helyszín: Budapest, Csanádi utca 12/B, II. lépcsőház, 3. em. / 27.

Telefon: +36 30 650 3584

Online konzultáció: magyar és angol nyelven vidéken és külföldön

Ha szeretnél személyes konzultációra időpontot egyeztetni,kérlek hívj fel vagy töltsd ki az  űrlapot és hamarosan jelentkezem.

Szeretettel várlak!