III. Enneagram – tévesztési csapdák és belső parancsok

Változás és fejlődés

Dátum: 2020. ősz

Helyszín:

Részvételi díj: 15.000 Ft.

“Arra születtél, hogy IGAZ legyél, nem arra, hogy tökéletes.”

Míg az első alkalommal önmagunk feltárásával és megismerésével foglalkoztunk – szülői orientáció, első emlékezetes gyerekkori élmény, a második alkalommal a 9 karakter változásával és fejlődésével foglalkoztunk, ezúttal megvizsgáljuk a különböző tévesztési csapdákat (hogyan lehet pontosan megkülönböztetni a hasonlónak tűnő karaktereket), a felettes én menetparancsait és a lelkünk mélyén levő szenvedélyekkel, amiket átalakítunk erősséggé. Tehát mindazt, amit az első és második alkalmmal feltártunk, most tovább mélyítheted.

Mit fogsz tanulni a III. Enneagram haladó tanfolyamon?

  • A 9 karakter titkos belső parancsa.
  • Karakter-engedélyek: a személyiség felszabadítása.
  • Karakter-tévesztési csapdák és kulcsok.
  • A családi dinamika működése a jelen életünkben.
  • Szenvedély és gyógyulás a saját típusod fényében.
  • Sok gyakorlat a valódi változás eléréséhez.

A tanfolyamon kis- és nagycsoportban dolgozunk. Egymás együttérző figyelme és támogatása által sokkal mélyebb változásokra vagyunk képesek, mint egyéni munkában. Ezt már az első részen is megtapasztalhattad.

Az által, hogy az összes résztvevő ismeri saját karakterét, lehetővé válik, hogy olyan célirányos gyakorlatokat végezzünk – a saját karakterre fókuszálva – amelyek rendkívüli módon segítik, hogy az ön- és emberismeret következő fokára lépj és változz.

A III. ENNEAGRAM tanfolyam részvételének előfeltétele az ENNEAGRAM Alaptanfolyam és A II. Enneagram tanfolyam elvégzése vagy az Enneagram rendszerének ismerete.

Mit mondanak mások

“Azt hittem az alap két napos tanfolyamon mindent kiveséztünk. Hát nem. Újabb nézőpontok és a remekül használható praktikus gyakorlatok lassan, de biztosan beépülnek mindennapjaimba. Munkámban sok emberrel dolgozom, egyre tudatosabban. Ehhez nagyszerű kulcs az Enneagram.”

“Nekem a haladó tanfolyam azért volt kimondottan hasznos, mert az alaptanfolyamon megszerzett, majd szabadidőmben elmélyített tudást szilárdította meg, illetve elsimította az esetleges félreértelmezéseket is a fejemben. Kimondottan jó volt úgy beülni a csoportba, hogy mindenki már képben volt, és nem az alapokat kellett magyarázni, hanem a tanultakat alkalmazni .”

“Az Enneagram Haladó tanfolyam számomra maga a megvilágosodás volt. Felismertem árnyoldalam és segítséget kaptam annak kezelésére. Szinte ilyesztően pontos képet adott a gyenge pontjaimról, azok hatásáról az életemben. Egyben eszközt is ahhoz, hogy felismerjem ismétlődő, szinte ösztönösen elkövetett “hibáimat”, amelyeket így egyre többször tudok elkerülni. Ez a tanfolyam választ ad arra a kérdésre, hogy mit is kezdjünk az Enneagram alaptanfolyamon szerzett tudásunkkal, hogyan használjuk az életünkben az ott megtanultakat. Az önismeretben mérföldkőnek mondhatom azt a szuper hangulatú napot. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

“Élveztem minden percét a tanfolyamnak. Kicsit megint közelebb kerültem magamhoz és nagyobb megértéssel lettem mások iránt. Megértettem, hogy lehetek az ,aki valóban vagyok, vállalhatom, megélhetem, sőt fejlődhetek benne, és most már azt is tudom, hogyan és milyen irányban. És ami még fantasztikus, hogy jobban megértem és elfogadom a párom. Ezáltal sokkal harmonikusabb a párkapcsolatom.”

2021. ősz

Részvételi díj: 15.000 Ft.

Helyszín: