Szervezetfejlesztés és csapatépítés

“Az egymásra találás a kezdet, az együttmaradás már haladás, együtt dolgozni siker. ”
Henry Ford

Nagyobb bevétel, hatékony működés és visszatérő vásárlók.
Jól hangzik, ugye?

 

A változás Veletek kezdődik.
Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség van összetartó csapatra, vidám légkörre és persze motivált kollégákra.

 

Az Enneagram tréning pedig pont ebben segít!

MIT ÉRDEMES TUDNI A TRÉNINGEKRŐL?

A teljes program négy tréningből áll. Ezek önálló programok, amelyek többé-kevésbé egymásra épülnek,
így a leghatékonyabb eredmény érdekében célszerű mindegyiket elsajátítani.

be150640c671a78c4c012cad8634e1b6.png

Kulcsok
önmagunkhoz

Segít felismerni a személyes karaktered jellemző tulajdonságait, valamint az ebből fakadó önkorlátozó szokásaidat, ösztönös automatizmusaidat.

Rectangle-10-1.png

Kulcsok
az együttműködéshez

Segít megérteni személyes karaktered fejlődési irányát, illetve stresszhelyzetekben való viselkedési stratégiádat.

Rectangle-11.png

Kulcsok
a rezilienciához

Az alkalmazkodóképesség elsajátítása segít a bizonytalanságok kezelésében, növeli az elkötelezettséget és a hatékonyságot, valamint csökkenti a fluktuációt.

Rectangle-12.png

Kulcsok
a vezetéshez

Segít elmélyíteni vezetői hivatásod. Jelentősen eredményesebbé válsz többek között a döntéshozás, konfliktuskezelés és asszertivitás területén.

Enneagram szimbólum

Az Enneagramról

Az Enneagram története több mint 2500 évre nyúlik vissza. Azt tanítja, hogy mindenkinek megvan a saját karaktere, ami 3-5 éves kor között alakul ki és zsigerileg beépül viselkedésünkbe, személyiségünkbe. Innentől kezdve minden életterületünket mélyen érinti és az összes döntésünket befolyásolja.
Az által, hogy megismerjük saját karakterünket, mintegy leleplezzük a működését és képesek leszünk felszabadulni a nyomása alól.
Ez a gondolkodásmód ültethető át a cégvezetésbe és a csapatépítésbe. A tréning olyan céltudatos, haladó cégvezetőknek és csapatuknak szól, akik nyitottak a változásra, fontos számukra a jó munkahelyi légkör és magasabb szintre emelnék működésüket.

Hogyan profitálhatsz a tréningből?

Kisebb fluktuáció

Az elégedett kollégák jól érzik magukat és szeretnének hosszú ideig a támogató csapat tagjai maradni, ami kisebb fluktuációt eredményez.

Nagyobb hatékonyság

Ha a munkavállalók úgy érzik, a cég törődik velük, szívesen viszonozzák. Ez hatékonyabb működésben és elégedett ügyfelekben nyilvánul meg.

Valódi érték

A tréningek során minden résztvevő olyan ismereteket szerez, amelyeket sikerrel alkalmazhat a gyakorlatban és felhasználhat saját személyes fejlődésére.

15

év tapasztalat

250

szakmai tréning

3000

résztvevő

Visszajelzések

Horváth Dénes, operatív vezető
„Az Enneagram egy tökéletes eszköz a "lélek beállítási" folyamathoz. Egy olyan svájcibicska, ami minden zárat kinyit, mindet kötelet elvág, ami visszahúz. Élesít, sorjáz, tökéletesít. Vigyázni kell vele, mert minden része éles, és néha mélyre megy, ezzel számolni kell. Fontos továbbá, hogy ez „csak” egy eszköz, amit nekünk kell használni. Nem az eszközhöz kell választani a célt, hanem a célhoz az eszközt. Tehát azoknak meleg szívvel ajánlom, akik be akarják állítani a lelküket. Akár valamilyen trauma feldolgozásában, akár a tökéletes életük még tökéletesebb megéléséhez akarják használni. Andrea megtanított ennek az univerzális eszköznek a használatára, hogy bármi is jöjjön szembe velem az életben, azt a számomra legjobb módon tudjam érezni, feldolgozni, megélni, értékelni és felhasználni.”
Dr. Vágyi Ferenc, Ügyvezető igazgató – Camel Tax Consulting Kft.
„A szervezeti kultúra és a szervezeti értékeink voltak a közös munkánk fókuszában. Az elmélet, a módszerek és a gyakorlatok is folyamatosan úgy épültek egymásra, hogy a program végére teljesen objektíven, részleteiben láthattuk azokat a szálakat, amik összekötnek és összetartanak bennünket, mint csapatot. Rengeteg új tapasztalatot és információt szereztünk egymásról. Képesek voltunk bátorságot meríteni, nyitni egymás felé, jobban megismertük egymást, szorosabb kapcsolatok alakultak ki.”
Scheffler Tibor, Senior Sales Manager - MELORIT
“Azt hittem az Enneagram 1. tréningen mindent kiveséztünk. Hát nem. Újabb nézőpontok és a remekül használható praktikus gyakorlatok lassan, de biztosan beépülnek mindennapjaimba. Munkámban sok emberrel dolgozom, egyre tudatosabban. Ehhez nagyszerű kulcs az Enneagram.”
Kriszt Hajnalka, HR igazgató –  LeasePlan Hungária Zrt.”
“Andival egy nagyformátumú, nemzetközi céges program keretében kerültünk először kapcsolatba. Azóta több -lokális- tréninget, utánkövető programot, vezetői műhelymunkát szerveztünk az elmúlt év során és egyéni coaching-okban is támogatott minket. Abban, hogy az első találkozás nem egy egyszeri liaison lett a cégeink között, hanem egy hasznos és örömteli közös építkezés, jelentős szerepe volt annak a holisztikus szemléletmódnak, figyelmes következetességnek és segíteni akarásnak, ami őt jellemzi. A programok előkészítésénél mindig számíthatok az elképzeléseim őszinte megvitatására, ahogy a gondos és részletekre kiterjedő tervezésre is. Az utánkövetésnek is megadják az őt illető súlyt, gyakran tesz építő jellegű javaslatokat a cég és az egyének érdekében. Figyelme mindig a változás egészén van. Ésszel és szívvel egyaránt támogat minket abban, hogy az általunk megálmodott jövő irányába toljuk a cég szekerét. Önazonos működése, pozitív életszemlélete sokunk számára példaként szolgál."
Nicoleta Pantea, Human Resources Manager –  LeasePlan Romania
„The Enneagram and Life Line program aimed to develop the team and eliminate dysfunctional behaviors that may hinder our success. Andrea was able to understand and recognize our organizational challenges and to design and model the coaching for our needs. She has worked very well with the participants and provided them with the necessary guidance for identifying the individual personality profile, for developing the personal development plan and for raising the interest in knowing and understanding the personality profile of the other colleagues. I am very pleased to recommend Andrea Bartha as a highly recognized professional and a very effective coach.”
Plébán Anita, Projekt vezető - Coloplast Zrt.
„Ugyanazon cég, de az ország 2, egymástól  nagyon távoli gyárából érkeztünk Enneagram trainingre Andihoz csapatépítő célzattal. A távolság és a személyes kontaktus hiánya miatt érkezéskor két csapat jelent meg, de a 2 napos Enneagram training után egységként távoztunk. Különböző korosztályok és különböző pozíciók képviseltették magukat, viszont az Ennegram eltüntetett minden feszültséget, félreértést. Amit kaptunk az a megértés, elfogadás, és rengeteg AHA élmény. Hihetetlen 2 napot töltöttünk együtt és másfél év távlatából is kijelenthetjük, hogy a hatás végleges, nem csak időszakos.”
Előző
Következő

Akik már elvégezték a tréninget

A kurzus felépítése

1. Kulcsok önmagunkhoz
2. Kulcsok az együttműködéshez
3. Kulcsok a rezilienciához
4. Kulcsok a vezetéshez

A program célja
Célunk, hogy résztvevőink felismerjék személyes karakterük jellemző tulajdonságait, az ebből fakadó önkorlátozó szokásaikat és ösztönös automatizmusaikat.

A program következtében
Csökken az ítélkezés, a kritika és a széthúzás, helyükre az őszinteség, az egymás iránti tolerancia és megértés lép be.
Vezetőként felismeri és tudatosan mentorálja munkatársai erősségeit, rálát eddig kihasználatlan képességeikre és megismeri mélyebb motivációjukat.

Amit gyakorlunk különböző élethelyzetekben fellépő automatikus viselkedési mintáink tudatosítását, ezek meghaladásának lehetőségeit, saját karakterünk beazonosítását és mások karakterének felismerését.

A képzés időtartama
Két egymást követő nap 9:00-16:00

További információt és egyedi ajánlatot az alábbi gombra kattintva biztosítunk.

A program célja
Célunk, hogy résztvevőink megismerjék személyes karakterük fejlődési irányát és viselkedésüket stresszhelyzetekben.

A program következtében
A résztvevők felismerhetik a fő stresszfaktorjait, vagyis, hogy mikor és mitől kerülnek stresszes állapotba. Megtanulják, hogyan kezeljék hatékonyan a stresszt és személyes konfliktusokat. Vezetőként képes leszel kezelni a csapatodban felmerülő konfliktusokat, ami jelentősen hozzájárul a szervezeti klíma pozitív változásához.

Amit gyakorlunk
stresszes élethelyzetek kezelését,
az automatikus stresszes viselkedési mintáink tudatosítását, és ezek meghaladásának lehetőségeit, módszereit,
konkrét módszereket a 9 különböző viselkedési mód kezelésére.

A képzés időtartama
Két egymást követő nap 9:00-16:00

További információt és egyedi ajánlatot az alábbi gombra kattintva biztosítunk.

A program célja
Célunk, hogy az alkalmazkodás képességének elsajátítása révén a munkatársak meglássák a változásokban rejlő növekedés és személyes fejlődés lehetőségét, valamint képesek legyenek kezelni a szervezeti átalakulásokat, nehézségeket.

A program következtében
Csapatoddal együtt sikeresen megalapozhatjátok az előremutató, produktív gondolkodásmódot, hatékonyan kezelhetitek a bizonytalanságot, könnyebben alkalmazkodhattok. Vezetőként képes leszel a munkavállalói elkötelezettség növelésére, ami csökkenti a fluktuációt és növeli a hatékonyságot.

Amit gyakorlunk:
a reziliencia működésének felismerését a 9 típusnál,
a stresszhelyzetekben fellépő romboló szokások felismerését és helyes kezelését,
olyan új szokások kialakítását, amelyek támogatják az egyes típusok sikerét a kihívások idején.

A képzés időtartama
Két egymást követő nap 9:00-16:00

További információt és egyedi ajánlatot az alábbi gombra kattintva biztosítunk.

A program célja
Célunk a vezetői hivatás elmélyítése és egy új, mély önreflexión alapuló vezetői stílus kialakítása. A résztvevők megismerik a különböző vezetői paradigmákat és a hozzájuk kapcsolódó vezetői erősségeket, lehetséges kihívásokat.

A program következtében
Képessé válsz az eredményesebb döntéshozatalra és konfliktuskezelésre, valamint személyes és szakmai céljaid összehangolására. Képessé válsz a szervezeten belül egy biztonságos és őszinte hangulatú keretrendszer kialakítására.

Amit gyakorlunk:
a döntéshozási módszerek alkalmazását,
a hitelesség és önazonosság megnyilvánulását különböző élethelyzetekben,
a személyes és szakmai célok összehangolását.

A képzés időtartama
Egy nap 9:00-16:00

További információt és egyedi ajánlatot az alábbi gombra kattintva biztosítunk.

A változás Veled kezdődik.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd meg az első lépést a sikeresebb cégvezetés felé!

KÉRJEN AJÁNLATOT